annas_logga

OM MIG

Jag heter Anna Lundberg. Jag har arbetat som ansiktsmålare sedan 2013.

Jag är i grund och botten självlärd, med 3 egna små barn att öva på, men har även utbildat  och certifierat mig hos min förebild; Evgenia Parhatskaja i Stockholm som är rankad som nr 3 i världen i "Bodyart".
Jag har även varit på vidare-utbildning i England 2 gånger 2017.
För tillfället (2018/2019) går jag en Elite- utbildning på International Face Painting School hos Olga Murasev.

Ansiktsmålning är världens roligaste jobb; att se barnens förväntan och glädje när de ser sig i spegeln efter att ha blivit målade är underbart!

Mina målningar tar allt från 30 sekunder till 4 minuter. Jag är effektiv och får undan långa köer snabbt så att alla barnen får en chans att bli målade.

Jag använder proffsiga och allergivänliga produkter.  Jag använder även glitter, paljetter m m, och är väldigt noga med hygienen.

                          Mitt härliga team av ansiktsmålare:

Jag heter Cecilia och är 36 år gammal! Jag har jobbat som kock i nästan 20år varav 15år till sjöss. Gick i land för ett par år sedan och i våras (2017) kom jag i kontakt med Anna! Blev helt begeistrad av hennes ansiktsmålningar och när hon annonserade om att hon behövde fler händer (!) så var jag snabb att be om en chans! Tycker det är fantastiskt roligt och jobbar ständigt på att bli bättre och lära mig nya tekniker! Barnkalas är en klar favorit men i takt med att min teknik utvecklas uppskattar jag även olika sorters event när jag nu även arbetat upp min snabbhet, det var ju aningens ångestfyllt i början när Anna och Lina målade dubbelt så snabbt som mig!

Jag heter Lina och jag är 36 år. Jag är utbildad undersköterska och barnskötare. Jag älskar katter, och är mycket på kattutställningar.
Jag har jobbat för Annas Ansiktsmålning i 3 år. Att jobba som ansiktsmålare är mycket givande och, utvecklande,  världens bästa jobb!!

Här har vi en väldigt kreativ tjej som heter Åsa och utgår från Göteborg!

Nathja är en väldigt kreativ tjej som bor i Ljungbyhed precis som Anna och driver även en egen restaurang.

Hej! 

Mitt namn är Cecilia Sundén 34 år och är en mångsidigt begåvad kreativ specialist.
 
Jag är ifrån HALMSTAD. Men har bott internationellt en stor del av mitt yrkesliv. År 2005 flyttade jag till Vancouver, British Columbia (Kanada) och deltog i makeup skola på Blanche Macdonald Centre.
 
Under de följande 6 åren arbetade jag främst i Vancouver med Mode, Film & Television som en modell, skådespelare och makeup artist. Sen kom jag hem till Sverige 2011.  
 
Nu bor jag i Halmstad och jobbar som
Makeupartist och med Ansiksmålning

FÖLJ ANNAS ANSIKTSMÅLNING PÅ FACEBOOK